Play VideoPlayLoaded: 0%Progress: 0%MuteFullscreenThis is a modal window.Caption Settings DialogBeginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.TextColorWhiteBlackRedGreenBlueYellowMagentaCyanTransparencyOpaqueSemi-TransparentBackgroundColorBlackWhiteRedGreenBlueYellowMagentaCyanTransparencyOpaqueSemi-TransparentTransparentWindowColorBlackWhiteRedGreenBlueYellowMagentaCyanTransparencyTransparentSemi-TransparentOpaqueFont Size50%75%100%125%150%175%200%300%400%Text Edge StyleNoneRaisedDepressedUniformDropshadowFont FamilyProportional Sans-SerifMonospace Sans-SerifProportional SerifMonospace SerifCasualScriptSmall CapsDefaultsDone СШ2 – Здравствена нега 2, 25. час: Значај и физиологија исхране, потребе организма и врсте хранљивих материја Предавач: Слађана Бркић
СШ3 – Здравствена нега, 2. час: Историјски значај здравственог васпитања, фазе развоја, здравствено просвећивање и васпитање
СШ2 – Нацртна геометрија, 1. час: Увод у нацртну геометрију. Појам и врсте пројицирања, пројекција тачке на три равни
СШ1 – Здравствена нега 1, 3. час: Концепт безбедног радног места, лична заштита, прописи о заштити на раду
СШ3 – Организација железничког саобраћаја, 3. час: Предсигнали, понављачи предсигналисања, допунски сигнали
СШ1 – Техничко цртање и машински елементи, 4. час: Стандардни формати техничких цртежа, техничко писмо
СШ4 – Програмирање за компјутерски управљане машине, 9. час: Ручно пројектовање технологије и програмирање глодања
СШ1 – Техника продаје и услуге купцима, 6. час: Продавнице према нивоу услуге/Класичне продавнице - појам...
СШ2 – Микробиологија са епидемиологијом, 9. час: Фактори неопходни за настанак инфекције, преношење заразних болести...
СШ1 – Основи саобраћаја и транспорта, 4. час: Историјски развој и експлоатационо-техничке карактеристике
СШ2 – Оперативни системи,9. час: Историјат развоја концепта виртуелизације. Основни појмови о виртуализацији...
СШ3 – Технологија кондиторских производа, 2. час: Врсте бомбонских производа, сировине за производњу и технолошки процес...
СШ1 – Текстилни материјали, 19. и 20. час: Принцип производње, својства и употреба вискозних, ацетатних и лиоцелних влакана
СШ3 – Рачуноводство, 10. час: Карактеристике, структура и књиговодствена евиденција капитала (код д.о.о.)
СШ2 – Микробиологија са епидемиологијом, 16. час: Коринебактеријум дифтерије, Микобактеријум перфрингенс...
СШ2 – Кореспонденција са правним пословима, 7. час: Обиковање захтева за покретање управног поступка и израда позива...
СШ2 – Техника продаје и услуге купцима, 17. час: Продаје робе за готовинска и безготовинска средства плаћања
СШ2 – Пословна економија, 7. час: Резултати пословања предузећа, укупан приход предузећа, физички производ, добит
СШ4 – Испитивање машинских конструкција, 13. час: Испитивање вибрација и буке. Испитивање на корозију
СШ2 – Биљна производња 1 – Ратарство са повртарством, 23. час: Уљана репица – значај, морфологија, услови успевања
СШ1 – Техничко цртање са нацртном геометријом, 15. час: Правоугло пројицирање, погледи, изгледи и њихов распоред...
СШ1 – Рачуноводство, 19. час: Утицај расхода на биланс стања и капитал - 3. и 4. група пословних промена
СШ2 – Дизајн одеће (смер: техничар дизајна одеће), 31 - 40. час: Карактер и вредности ликовних елемената...
СШ3 – Технологија одеће (смер: техничар дизајна одеће),36. и 37. час:Операција спајања, завршавања и пеглања женске блузе
СШ2 – Техничка механика са механизмима, 7. час: Чланови механизама, кинематски парови, кинематске везе
СШ1 – Нацртна геометрија и техничко цртање, 22. час: Ротација (одређивање праве величине дужи и геометриских ликова...)
СШ2 и СШ3 – Медицинска биохемија, 29. час: Дисахариди и полисахариди – структура, особине и биолошки значај
СШ4 – Организација превоза, 22. час: Поремећаји у реду вожње и мере за њихово одклањање, Рад диспечерске службе
Тренутно СШ2 – Здравствена нега 2, 25. час: Значај и физиологија исхране, потребе организма и врсте хранљивих материја
СШ3 – Здравствена нега у промоцији здравља, 14. час: Здравствено-васпитни рад код менталних и емоционалних поремећаја
СШ2 – Цртање и сликање, 1. и 2. час: Доживљавање боје, физички, оптички и психолошки фактор боје (блок настава)
СШ2 – Рачуноводство, 1. час: Појам благајне – документација и пример евиденције благајничког пословања
СШ2 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 1. час: Појам пословне дотераности, мушка и женска пословна дотераност. Дрес код
СШ3 – Организација превоза, 6. час: Техничко-експлоатациона својства моторних и прокључних возила, 4. део
СШ4 – Програмирање за компјутерски управљане машине, 10. час: Ручно пројектовање технологије и програмирање глодања
СШ2 – Биљна производња 1 - ратарство са повртарством, 10. час: Производња расада, убирање и чување усева
СШ3 – Биљна производња 2 - Воћарство и виноградарство, 7. час: Подлоге у воћарској производњи, јабучасте воћне врсте
СШ3 – Електричне машине, 1. час: Сврха трансформатора и материјали који се користе за израду трансформатора...
СШ4 – Заштита информационих система, 9. час: Појам и методе аутентификације, квалитет лозинки, избор лозинки
СШ1 – Техничка механика, 4. час: Свођење система сила у равни у дату тачку и посебни случајеви свођења система сила у равни...
СШ4 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 13. час: Економски чиниоци пословања - кадрови на пословима извршења...
СШ2 – Машински елементи, 13. час: Појам, врсте, примена и носивост закованих спојева. Формирање закованих спојева...
СШ1 – Здравствена нега, 13. час: Опште мере заштите од инфекције. Прање руку и коришћење заштитних рукавица
СШ1 – Техника продаје и услуге купцима, 15. час: Губици на роби и поступци за њихово спречавање. Амбалажа, појам...
СШ2 – Основе електротехнике, 8. час: Редна веза отпорника, калема и кондензатора у колу наизменичне струје
СШ4 – Испитивање машинских конструкција, 17. час: Испитивање радних услова,материјала и елемената-систематизација градива
СШ3 – Рачунарске мреже и комуникације, 6. час: ТСР сервиси, механизми и пакети. Конекција и контрола тока података.
СШ3 – Рачунски системи, 18. час: Основни модули (слојеви) оперативних система. Хардверске компоненте...
СШ2 – Нацртна геометрија и техничко цртање, 12. час: Равни пресеци геометријских тела - тространа призма
СШ4 – Конструисање, 16. час: Гранични и критични напони код статички и динамички оптерећених делова, Смитов дијаграм….
СШ4 – Технологија етанола и јаких алкохолних пића, 5. час: Производња јаких алкохолних пића типа коњак
СШ1 – Нацртна геометрија и техничко цртање, 29. час: Равни геометријски ликови у произвољном положају у односу на раван...
СШ1 – Нацртна геометрија и техничко цртање, 23. час: Равни геометријски ликови управни на раван приказа – тачка и дуж
СШ4 – Испитивање машинских конструкција, 24. час: Фотоеластична метода (изохроме, изоклине и фотоеластични материјали)
СШ4 – Сточарска производња, 25. час: Концентрована хранива и споредни производи прехрамбене индустрије
СШ3 – Болести животиња, 23. час: Обољења локомоторног апарата код коња (празнична болест и ламинитис)
СШ2 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 19. час: Пословне књиге и обрасци у пословним јединицама за смештај
СШ4 – Куварство са практичном наставом, 12. час: Јела са роштиља на жици и јела од телећег меса, ражњићи
СШ2 – Цртање и сликање, 63. и 64. час: Цртање делова и детаља одевних предмета и одевних предмета у целини
СШ1 – Куварство са практичном наставом, 13. час: Зелена салата, салата од парадајза, салата од слатког купуса
СШ3 – Физичка хемија, 26. час: Смеше течности које се потпуно мешају, течности са максималном температуром кључања
СШ4 – Обликовање намештаја и ентеријера, 2. час: Идејни пројекат простора за обедовање и дневног боравка
СШ4 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 1. час: Међусобни утицаји и повезаност окружења и туристичких агенција….
СШ4 – Технологија одеће, 1. и 2. час: Увод у предмет, технолошки поступак израде делова детаља одевних предмета
СШ4 – Програмирање за компјутерски управљане машине, 11. час: Ручно пројектовање технологије и програмирање глодања
СШ2 – Микробиологија са епидемиологијом, 6. час: Појам и методе дезинфекције, дезинфекциона средства...
СШ3 – Биљна производња 2 - Воћарство и виноградарство, 8. час: Подлоге у воћарској производњи - коштичаве воћне врсте
СШ1 – Здравствена нега 1, 5. час: Врсте и организација здравствених установа према нивоима здравствене заштите
СШ4 – Конструисање, 6. час: Избор квалитета толеранције са аспекта функције, монтаже, израде, мерења и економичности
СШ1 – Техничка механика, 3. час: Спрег сила и момент спрега, еквивалентни спрегови, слагање спрегова сила...
СШ1 – Здравствена нега 1, 9. час: Квалитет здравствене заштите, провера квалитета и акредитације, стручни надзор над радом...
СШ2 – Електричне инсталације и осветљење, 10. час: Термини и дефиниције за електричне инсталације у зградама
СШ2 – Техника продаје и услуге купцима, 16. час: Фазе непосредне продаје робе; мерење робе; обрачун и наплата новчаног...
СШ1 – Нацртна геометрија, 1. час: Увод у нацртну геометрију, појам и врсте пројицирања пројекција тачке на три равни
СШ4 – Технологија одеће (смер: Техничар дизајна одеће), 5. и 6. час: Операциони лист за израду мушке пиџаме од тканине
СШ1 – Финална обрада дрвета, 15. час: Технолошки поступак и операције кројења резане грађе у праволинијске обрадке
СШ2 – Конструкција и моделовање одеће (смер: техничар дизајна одеће), 33, 34. час: Модни детаљ - капа: конструкција...
СШ3 – Рачунарски системи, 16. час: Општи преглед структуре оперативних система. Врсте оперативних система.
СШ3 – Технологија графичког материјала, 13. час: Утицај компонената лепила на његова својства, утицај услова слепљивања...
СШ2 – Биљна производња 1 – ратарство са повртарством, 24. час: Мак – значај, морфологија, услови успевања
СШ2 – Оперативни системи, 8. час: Појам и логичка структура директоријума, основе система датотека, реализација система...
СШ2 – Нацртна геометрија и техничко цртање, 19. час: Коса пројекција - геометријска телау косој пројекцији (ваљак,...)
СШ2 – Техничка механика са механизмима, 11. час: Њутнови закони, праволинијско кретање материјалне тачке
СШ1 – Здравствена нега 1, 22. час: Санитарна обрада болесника, смештај на одељење и упознавање са кућним редом
СШ3 – Армиранобетонске конструкције, 7. час: Слободно димензионисање попречног пресека АБ греде оптерећене на савијање