СШ3 – Воћарство и виноградарство, 32. час: Сортимент, берба, чувањеи транспорт јабуке Предавач: Ивана Џодан
СШ3 – Биљна производња 2 – Воћарство и виноградарство, 55. час: Реконструкција стабла, кракова, родних чворова винове лозе
СШ3 – Болести животиња, 23. час: Обољења локомоторног апарата код коња (празнична болест и ламинитис)
СШ3 – Биљна производња 2 – Воћарство и виноградарство, 34. час: Посебно виноградарство – значај и подела
СШ3 – Болести животиња, 18. час: Упала слузокоже уста и надун црева код коња (Stomatitis catarrhalis, Meot. intenstini)
СШ3 – Биљна производња 2 - воћарство и виноградарство, 46. час: Специфични начини резидбе - зелена резидба
СШ3 – Биљна производња 2 – Воћарство и виноградарство, 16. час: Нега винограда у 1, 2. и 3. години по садњи
СШ3 – Биљна производња – воћарство и виноградарство, 19. час: Потпоре у воћарској производњи и узгојни облици
СШ3 – Биљна производња – воћарство и виноградарство, 21. час: Формирање узгојног облика и редовна резидба винограда
СШ3 – Биљна производња – воћарство и виноградарство, 17. час: Нега винограда у 4. и следећим годинама
СШ3 – Биљна производња – воћарство и виноградарство, 20. час: Модерни узгојни облици воћака и њихова примена
СШ3 – Технологија кондиторских производа, 1. час: Дефинисање, заједничке карактеристике и врсте кондиторских производа
СШ3 – Технологија кондиторских производа, 2. час: Врсте бомбонских производа, сировине за производњу и технолошки процес...
СШ3 – Биљна производња 2 - Воћарство и виноградарство, 5. час: Размножавање воћака. Вегетативно размножавање - калемњење
СШ3 – Биљна производња 2 - Воћарство и виноградарство, 8. час: Подлоге у воћарској производњи - коштичаве воћне врсте
СШ3 – Биљна производња 2 - Воћарство и виноградарство, 7. час: Подлоге у воћарској производњи, јабучасте воћне врсте
СШ3 – Технолошке операције, 2. час: Извори и носиоци топлоте, карактеристике и производња прегрејане водене паре
СШ3 – Производња пецива, колача и тестенина, 2. час: Технолошки поступак производње пецива и колача од квасног теста