СШ4 – Куварство са практичном наставом, 14. час: Јела са роштиља од изнутрица – бубрег на жару, џигерица на жару… Предавач: Насер Ђаковац
СШ4 – Куварство са практичном наставом, 12. час: Јела са роштиља на жици и јела од телећег меса, ражњићи
Тренутно СШ4 – Куварство са практичном наставом, 14. час: Јела са роштиља од изнутрица – бубрег на жару, џигерица на жару…
СШ4 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 20. час: Финансирање пословања туристичке агенције и наплата потраживања
СШ4 – Куварство са практичном наставом, 11. час: Обликована јела од млевеног меса – ћевапчићи и пљескавице на кајмаку
СШ4 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 18. час: Облици плаћања у пословању туристичке агенције и ваучер
СШ4 – Рачунарство, 17. час: Евиденција расхода у трговини - трошкови амортизације и нематеријалних услуга
СШ4 – Рачуноводство, 17. час: Евиденција расхода у трговини – трошкови зарада и накнада зарада и трошкови производ. услуга
СШ4 – Рачуноводство, 15. час: Евиденција расхода у трговини – појам, врсте, набавна вредност продате робе и трошкова мат.
СШ4 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 6. час: Облици односа између туристичке агенције и потрошача
СШ4 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 13. час: Економски чиниоци пословања - кадрови на пословима извршења...
СШ4 – Рачуноводство, 8. час: Отуђење основних средстава – уступање без накнаде и продаја основних средстава
СШ4 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 1. час: Међусобни утицаји и повезаност окружења и туристичких агенција….