СШ4 – Сточарска производња, 27. час: Улога и значај витамина код домаћих животиња Предавач: Јасминка Самарџић
СШ4 – Сточарска производња, 25. час: Концентрована хранива и споредни производи прехрамбене индустрије
СШ4 – Технологија прераде воћа и поврћа, 5. час: Технолошка класификација воћа и поврћа; хемијски састав
СШ4 – Технологија етанола и јаких алкохолних пића, 5. час: Производња јаких алкохолних пића типа коњак
СШ4 – Технологија вина, винских и воћних дестилата, 21. час: Производња ракија од коштичавог воћа – шљивовица
СШ4 – Технологија прераде воћа и поврћа, 3. час: Операције припреме воћа и поврћа; полупроизводи од воћа и поврћа
СШ4 – Технологија вина, винских и воћних дестилата, 2. час: Ферметнација шире и производња младог вина
СШ4 – Технологија вина, винских и воћних дестилата, 2. час: Морфолошке карактеристике грожђа и хемијски састав