СШ2 – Биљна производња 1 - ратарство са повртарством, 4. час: Вода, светлост и ваздух као вегетациони чиниоци
СШ3 – Куварство са практичном наставом, 4. час: Готова јела – капама и сладак купус са свињским и јагњећим месом
СШ3 – Моделар одеће - Технологија одеће, 7. и 8. час: Технолошки поступак израде хаљине (трећи модел)
СШ2 – Органска хемија, 10. час: Циклични угљоводоници - циклоалкани и ароматични угљоводоници - арени
СШ3 – Медицинска биохемија (фармацеутски техничар), 19. час: Енсзимска реакција, проензими и изоензими
СШ2 – Биљна производња 1 – ратарство са повртарством, 21. час: Грашак – значај, морфологија, услови успевања и техн. гајења
СШ4 – Заштита информационих система, 11. час: Фактори безбедности рачунарских мрежа, мрежне баријере, демилит. зона...
СШ2 – Техника продаје и услуге купцима, 15. час: Фазе непосредне продаје робе. Информисање потрошача о роби и избору робе
СШ4 – Физика, 29. час: Дискретни спектар водониковог атома; Радерфордов модел атома. Борови постулати и Боров модел атома
СШ4 – Конструкција и моделовање одеће, 44, 45. и 46 час: Основна конструкција и моделовање женског капута, предњи и зад. део
СШ2 – Конструкција и моделовање одеће, 32. и 33. час: Израда кројне слике за женске панталоне (смер моделар одеће)
СШ1 – Конструкција и моделовање одеће, 37, 38. и 39. час: Пропорционалност и симетричност људског тела
СШ1 – Теорија форме, 46. час: Градација као ритам поступности. Повезивање супротности међу вредностима
СШ2 – Рачуноводство, 1. час: Појам благајне – документација и пример евиденције благајничког пословања
СШ3 – Декоративна дендрологија, 2. час: Фалимија Ginkgo aceae, врста Ginkgo biloba и фамилија Taxaceae, врста Taxus baccata
СШ1 – Техничко цртање са машинским елементима, 1. час: Значај техничког цртања, врсте техничког цртежа, размера, типови линија
СШ2 – Биљна производња 1 - ратарство са повртарством, 5. час: Начин обраде земљишта, обрада земљишта за озиме и јаре...
СШ4 – Заштита информационих система, 6. час: Асиметрична криптографија. Криптографија са јавним кључевима. Дифи - Хелман...
СШ2 – Техника продаје и услуге купцима, 8. час: Документа у вези са преузимањем робе и комисијски записник
СШ4 – Српски језик и књижевност, 31. час: Иво Андрић: „Проклета авлија“ – анализа ликова, симболика и поруке
СШ4 – Електричне мреже, 11, час: Електрични прорачун нисконапонских водова са оптерећењима која нису чисто омског карактера
СШ2 – Медицинска биохемија (медицинска сестра, техничар – општи смер), 19. час: Ензимска реакција, проензими и изоензими
СШ1 – Основе електротехнике, 25. час: Реални генератор. Просто електрично коло са једним генератором и једним отпорником
СШ4 – Конструкција и моделовање одеће, 50, 51. и 52 час: Комплетирани делови женског капута и кројне слике
СШ3 – Конструкција и моделовање одеће, 37, 38. и 39. час: Основна конструкција рукава, крагне и манжетне за м. кошуљу
СШ2 – Српски језик и књижевност, 58. час: Романтизам у српској књижевности. Романтичарска тема туге, сете и ром. тема љубави
СШ2 – Хемија, 1. час: Заступљеност хемијских елемената и њихових једињења у природи. Биогени елементи
СШ2 – Микробиологија са епидемиологијом, 3. час: Облици и величина бактерија, грађа бактеријске ћелије, ћелијски зид, капсула
СШ1 – Куварство са практичном наставом, 2. час: Кухињска одељења и средства за рад - кухињски радници
СШ2 – Техничка механика са механизмима, 1. час: Упознавање са предметом, основни појмови у механици...
СШ2 – Финансијско пословање, 4. час: Финансијска политика, финансијско планирање, повезаност пословних финансија...
СШ1 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 3. час: Врсте туристичких агенција. Функције (делатности) туристичких агенција...
СШ2 – Машински елементи, 4. час: Мерење и контрола дужинских мера. Гранична мерила, врсте и подела. Толеранцијска мерила...
СШ2 – Српски језик и књижевност, 36. час: Језик. Почеци стандардизације српског књижевног језика у првој половини 19. века.
СШ2 – Српски језик и књижевност, 47. час: Развој српског књижевног језика у другој половини 19. и у 20. веку - обрада
СШ2 – Микробиологија са епидемиологијом, 4. час: Колоније и морфологија бактеријских колонија, антибиограм и његов значај
СШ2 – Техничка механика са механизмима, 2. час: Елементи кретања, равномерно кретање и убрзано кретање
СШ3 – Финална обрада дрвета, 2. час: Мере заштите здравља и безбедности на раду, дрво и дрвни материјали као подлога ...
СШ4 – Српски језик и књижевност, 30. час: Иво Андрић: „Проклета авлија“ – биографија, тематика, структура, наратори
СШ2 – Електричне инсталације и осветљење, 12. час: Технички прописи за изградњу електроенергетских инсталација у индустрији..
СШ2 – Физика, 2. час: Увод у молекулско-кинетичку теорију гасова, расподела молекула гаса по брзинама
СШ2 – Оперативни системи, 1. час: Историјат развоја, улога, значај и карактеристике оперативних система
СШ1 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 1. час: Дефинисање туристичке агенције, агенцијска делатност...
СШ4 – Технологија вина, винских и воћних дестилата, 2. час: Морфолошке карактеристике грожђа и хемијски састав
СШ1 – Основи саобраћаја и транспорта, 3. час: Чиниоци развоја саобраћаја и експлоатационо - технчке карактеристике...
СШ4 – Програмирање за компијутерски управљане машине, 14. час: Ручно пројектовање технологије и програмирање бушења
СШ3 – Организација превоза, 21. час: Израчунавање потребног броја возила и количине превезеног терета
СШ2 – Српски језик и књижевност, 35. час: Романтичарска тема језовитости, страха, оностраног и фантастичног
СШ4 – Гараже, сервиси и паркиралишта, 6. час: Ванулична паркиралишта, капацитет и организација паркиралишта
СШ2 – Кореспонденција са правним пословима, 4. час: Карактеристике јавне исправе: размена података из службене евиденције
СШ1 – Општа и неорганска хемија, 23. час: Прорачуни на основу хемијских једначина са чистим супстанцама
СШ4 – Финансијско пословање, 4. час: Оснивање банака, организације банака, престанак рада и статусне промене
СШ3 – Историја, 1. час: Основне одлике периода од индустријске револуције до завршетка Првог светског рата
СШ1 – Техничко цртање и машински елементи, 4. час: Стандардни формати техничких цртежа, техничко писмо
СШ3 – Економија, 14. час: Утицај организационе културе на функционисање организација (фирми, предузећа)...
СШ1 – Здравствена нега, 4. час: Опште мере заштите од инфекције. Прање руку и коришћење заштитних рукавица
СШ2 – Органска хемија, 21. час: Подела и номенклатура карбоксилних киселина, засићење монокарбоксилне киселине...
СШ1 – Општа и неорганска хемија, 16. час: Електролити, електролитичка дисоцијација, јаки и слаби електролити
СШ2 – Микробиологија са епидемиологијом, 16. час: Коринебактеријум дифтерије, Микобактеријум перфрингенс...
СШ3 – Физичка хемија, 3. час: Шарлов закон, Авогадров закон, Далтонов закон, једначина идеалног гасног стања
СШ3 – Декоративна дендрологија, 8. час: Фамилија Cupressaceae, врсте: Cupressus semperviresn, Chamaecyparis lawsoniana
СШ1 – Техничко цртање са нацртном геометријом, 1. час: Увод у техничко цртање са нацртном геометријом, стандардизација...
СШ3 – Финансијско пословање, 1. час: Међународна трговина, појам и историјски развој, међународна трговина и животни стандард
СШ1 – Српски језик и књижевност, 1. час: Преглед и основне информације о предвиђеним темама у првом разреду
СШ1 – Општа и неорганска хемија, 5. час: Мол, моларна маса, маса атома и молекула и моларна запремина гаса
СШ4 – Технологија одеће, 1. и 2. час: Увод у предмет, технолошки поступак израде делова детаља одевних предмета
СШ3 – Физичка хемија, 4. час: Течно агрегатно стање, напон паре и топлота испаравања, површински напон
СШ2 – Српски језик и књижевност, 33. час: Романтичарска теза језовитости, страха, оностраног, фантастичног.
СШ2 – Оперативни системи,9. час: Историјат развоја концепта виртуелизације. Основни појмови о виртуализацији...
СШ3 – Рачуноводство, 10. час: Упоредна евиденција промена на контима купаца, добављача и на текућем рачуну
СШ2 – Машински елементи, 13. час: Појам, врсте, примена и носивост закованих спојева. Формирање закованих спојева...
СШ2 – Техника продаје и услуге купцима, 16. час: Фазе непосредне продаје робе; мерење робе; обрачун и наплата новчаног...
СШ3 – Економија, 1, 2. и 3. час: Упознавање са наставним планом и програмом, увод у менаџмент, утицај окружења на пословање