СШ3 – Куварство са практичном наставом, 5. час: Шпикована динстана говедина у пикант сосу Предавач: Миљан Илић
СШ3 – Трговинско пословање, 14. час: Снабдевање продавнице робом – појам и задатак, начини снабдевања и документа
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 24. час: Појам и суштина физичке дистрибуције. Врсте физичке дистрибуције
СШ3 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 14. час: Трансфер и смештај учесника скупа; резервисање услуга смештаја
СШ3 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 7. час: Појам и садржај организационог плана (сценарија скупа)
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 15. час: Диференцирање врста залиха и системи допуњавања залихама у предузећу
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 14. час: Књига евиденције промета (кеп), управљање залихама и политика обнав. залиха
СШ3 – Рачуноводство, 10. час: Упоредна евиденција промена на контима купаца, добављача и на текућем рачуну
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 4. час: Калкулација малопродајне цене, избор добављача и пословна етика
СШ3 – Куварство са практичном наставом, 4. час: Готова јела – капама и сладак купус са свињским и јагњећим месом